Content abonnement

Voor een vast bedrag je website en social media-kanalen up-to-date. Maandelijks een artikel voor je website, social media en nieuwsbrief.

Content abonnement

Heb jij een goed verhaal, een prachtig product, of biedt jij een een onmisbare dienst aan? Maar je hebt geen content waarin je dit verhaal vertelt. Content dat vindbaar is en die je doelgroep aanspreekt en overtuigt. Met een content abonnement weet je zeker dat je elke maand structureel aan je vindbaarheid en reputatie werkt.

Wat is een content abonnement?

  1. Het content abonnement houdt in: voor een vast bedrag je website en social media-kanalen up-to-date. Maandelijks een artikel voor je website, social media en nieuwsbrief**.
  2. Je geeft jouw doelgroep iedere maand creatieve, waardevolle en relevante content, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt.
  3. Met het content abonnement krijg je maandelijks 1 artikel van maximaal 500 woorden. Dat kan een een blog, landingspagina of een klantverhaal zijn. Per tekst ontvang je ook een social media posts voor Facebook, LinkedIn en Twitter, waarmee je de teksten kunt promoten.

Wat levert het abonnement je op?

  1. Meer bezoekers: social media en nieuwsbrieven zorgen ervoor dat bezoekers vaker terugkeren op je website.
  2. Betere vindbaarheid: Google houdt van waardevolle content
  3. Positieve branding: door een continue nieuwsstroom wordt jouw bedrijf gezien als een bedrijf dat in beweging is.
  4. Sterkere positionering: door in te gaan op trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied bouw je een expertpositie op in de markt.
  5. Meer betalende klanten: content stimuleert de aankopen op je website.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Meer bezoekers naar je website met waardevolle artikelen

Doe waar jij goed in bent, ik ondersteun je

Met strategie, design, marketing en content creatie.