Social Media uitbesteden

Ben jij een ondernemer met weinig tijd voor jouw social media? Besteed jouw social media beheer uit.
zes&zeventig, de social media beheer specialist voor het mkb.

Social Media uitbesteden

Je twijfelt al een tijdje maar je realiseert je dat jouw bedrijf actiever aanwezig moet zijn op social media en dat dit veel tijd kost.

Je kunt geen zinloze berichten plaatsen. Je bent professioneel en daarom wil je professionele berichten posten om te laten zien dat je een actief bedrijf bent.

Er is alleen één probleem: je hebt zelf geen tijd, de mensen er niet voor of creativiteit om zinvolle berichten te bedenken, te plaatsen én bij te houden.

En er is verder ook niemand binnen jouw bedrijf die het er ‘even’ bij kan doen en om er nu iemand speciaal voor aan te nemen is ook niet de oplossing.

Social media beheer uitbesteden is dé oplossing

Wij weten wat social media inhoudt en zijn actief voor diverse mkb ondernemers. Naast het bedenken- en plaats van berichten, beantwoorden wij ook vragen en reacties op social media. Het gaat er uiteindelijk om de interactie die je met je potentiële klanten hebt.

Zo gaan wij te werk:

1. We hebben een intake gesprek

Samen met jou bespreken we wie je bent? Wat je doet? En hoe uniek jij bent. Ook bespreken we welke doelstellingen wij samen willen behalen.

2. We bedenken een social media strategie

Daarna maken we een strategie gebaseerd op dit gesprek en kijken we op welk van de social media dit het beste past. Wij denken mee over een content strategie waarbij we een planning maken om continu met de doelgroep in contact te komen.

3. We versturen social media berichten

Door middel van het vertellen van jouw verhaal kunnen we zowel inhoudelijk als op visueel vlak creatieve input leveren voor een effectieve social media strategie. Wij maken en plaatsen deze berichten.

4. We passen social media webcare toe

Heeft een volger of fan een vraag? Dan beantwoorden wij deze. Het bijhouden van reacties en het beantwoorden ervan, ook wel webcare genoemd, doen wij 24/7.

Interesse om jouw social media beheer uit te besteden aan dé mkb specialist? Maak een afspraak, dan komen wij geheel vrijblijvend bij je langs om te praten over de mogelijkheden.