Social media uitbesteden

Veel bedrijven willen graag aan de slag met social media om te laten zien dat zij een actief bedrijf zijn. Een social media plan is redelijk snel uitgedacht, maar er is vaak te weinig tijd, kennis en mankracht.

Dan is het uitbesteden een logische stap. Je kunt bij zes&zeventig met een gerust hart jouw social media uitbesteden. Wij verzorgen dagelijks met veel enthousiasme de accounts van onze klanten, van pakkende content tot advertenties.

Stacks Image 172861

Social media is teamwork

Om het maximale uit je social media communicatie te halen, moet je een duizendpoot zijn. Je bent tekstschrijver, fotograaf, vormgever, online marketeer, social advertising specialist in één. En 24/7 online zijn om vragen te beantwoorden. Ben jij die ondernemer die dat allemaal kan? Door social media beheer (deels) uit te besteden haal je alle disciplines in huis, van content creatie tot community management en webcare.


Uitleg van de elementen

STRATEGIE

We beginnen met het opzetten van een social media plan, of te wel de strategie. Hierin wordt duidelijk welke berichten we gaan plaatsen inclusief een planning.


BERICHT

Het bericht ontwerpen wij in het juiste formaat en gemaakt aan de hand van de strategie. Vooraf bespreken we de stijl van de berichten.


24/7 WEBCARE

Wanneer er privé berichten of reacties binnenkomen op één van de Social Media accounts zorgen wij ervoor dat we reageren. Uiteraard in overleg.

Doe waar jij goed in bent, ik ondersteun je

Met strategie, design, marketing en content creatie.