Boschman hoveniers bouwt dromen van tuinen

Logo ontwerp, huisstijl, merkidentiteit, website boschmanhoveniers.nl

Het merk benaderd vanuit de werkomgeving, de tuin

Een mooi goed onderhouden tuin, dat is wat men wil. De tuin zo mooi en goed houden is een ander verhaal. En dat is waar Boschman Hoveniers zich in onderscheid.

Stacks Image 172934

Voor dit ontwerp van deze startende ondernemer zijn we gaan denken vanuit de werkomgeving, de tuin. Van bovenaf en met een grafische blik zijn we vorm gaan creëren. Een bijzondere manier, uniek en met een goed eindresultaat hebben we de identiteit, werkkleding, belettering van de bus en website ontworpen.

Stacks Image 172944
Stacks Image 172947

Altijd in beweging, nooit saai

Het ontwerpen van een tuin begint met een idee en wordt uitgewerkt tot een plattegrond. Zo is ook dit logo van Boschman Hoveniers opgebouwd. Eerst het idee en daarna een plattegrond. Het lijnenspel kun je zien als, boomschors, akkers, boomkruinen, stenen en is net als het landschap en de tuin waarin de hovenier zijn werk verricht, altijd in beweging, nooit saai.

Stacks Image 172959

Positioneren van het merk

Het werkgebied van Boschman Hoveniers is voornamelijk Bergen en omgeving, het hoge segment. De stijl die is gekozen sluit daar op aan, de kleuren en het lettertype hebben samen een luxe uitstraling.

Stacks Image 172969
Stacks Image 172975
Stacks Image 172978

Boschman Hoveniers is gepositioneerd als een stijlvolle hovenier. Door te kijken naar de overvolle agenda van Boschman Hoveniers kunnen we zeggen dat Boschman Hoveniers een bedrijf is dat nog vele jaren dromen gaat bouwen.

Heb jij een interessante uitdaging waar we jou mee kunnen helpen?

Meer werk

Stacks Image 172996
Kunst Centrum Bergen aan Zee
Stacks Image 173007
Smaakvol Noord-Holland
Over zes&zeventig

zes&zeventig zorgt dat jouw website gevonden wordt met de juiste online marketing en zoekmachine optimalisatie.

Adres

Schoenmakerstraat 6, Alkmaar

Telefoon

06 48 38 92 27