Waarom een content abonnement goed is voor je vindbaarheid?

Wanneer mensen je blogs lezen, brengen ze tijd door op je website. Hierdoor weten de zoekmachines dat jouw website relevant en nuttig is. Wat ertoe leidt dat je bedrijf hoger scoort in de zoekresultaten.

Met een content marketing abonnement zorg je dat je gevonden wordt. Ik heb bedrijven helpen groeien door middel van content marketing.

Een onderdeel van content marketing is inbound marketing. Het bedrijf HubSpot is de bedenker van deze term en zegt; Inbound marketing is een bedrijfsmethodologie die klanten aantrekt door waardevolle content en ervaringen op maat te creëren. Terwijl outbound marketing je publiek onderbreekt met content die ze niet altijd willen zien, vormt inbound marketing verbindingen die ze zoeken en lost ze problemen op die ze al hebben.

Wat is een content abonnement?

 1. Het content abonnement houdt in: voor een vast bedrag je website en social media-kanalen up-to-date. Maandelijks een artikel voor je website, social media en nieuwsbrief**.
 2. Het is een manier dat je helpt snel exposure en autoriteit op te bouwen en dit om te zetten naar snelle groei.
 3. Met het content abonnement krijg je maandelijks 1 artikel van maximaal 500 woorden. Dat kan een een blog of een klantverhaal zijn.

Wat levert het abonnement je op?

 1. Het levert je autoriteit op omdat je waardevolle en behulpzame content levert aan je doelgroep.
 2. Betere vindbaarheid: Google houdt van waardevolle content
 3. Positieve branding: door een continue nieuwsstroom wordt jouw bedrijf gezien als een bedrijf dat in beweging is.
 4. Sterkere positionering: door in te gaan op trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied bouw je een expertpositie op in de markt.
 5. Meer betalende klanten: content stimuleert de aankopen op je website.

Laat jouw bedrijf groeien met een content abonnement

Werkwijze van een content abonnement

Hoe zorgen ik dat je met een marketing abonnement bezoekers van je website overtuigd om bij je te kopen? Een project gaat als volgt.

1. Luisteren en inventariseren
In een kennismakingsgesprek luister ik goed naar je behoefte en vul ik deze aan door vanuit mijn expertise mee te denken. De vragen als wie je bent als ondernemer? Wat je doet? En wat jou uniek maakt, zijn vragen waarop we antwoord willen krijgen. Daarnaast bespreken we welke doelstellingen wij samen willen behalen.

2. Kies je content marketing abonnement
Nadat we al je wensen in kaart hebben gebracht weten we direct hoeveel tijd we nodig hebben om je wensen uit te voeren. Een marketing abonnement is verkrijgbaar vanaf drie, zes, 12 maanden, of langer.

3. De onderwerpen
Nadat duidelijk is voor hoeveel maanden je een content abonnement wilt gaan inzetten, bepalen we samen over welke onderwerpen ik blogs ga schrijven. Ook beslissen we of jij fotografie aanlevert of dat de fotografie gemaakt moet worden. De foto's kan ik eventueel maken.

4. Content plan
Nu alles duidelijk in een content plan is verwerkt, ga ik de onderwerpen die we samen hebben besproken uitwerken met fotografie.

5. Nalezen
Het eerste blog is geschreven en deze stuur ik je per e-mail toe. Jij leest dit blog en geeft je opmerkingen hierover. Eventuele wijzigingen pas ik aan.

6. Opleveren van het blog
Nadat alles goedgekeurd is verstuur ik de blog met foto's per e-mail naar je toe zodat jij deze kunt plaatsen op jouw website. Naast het blog ontvang je ook vier social mediaberichten die dit blog promoten en jij op jouw social media kunt plaatsen.

Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap gemaakt in het proces om met het content marketing abonnement autoriteit op te bouwen en meer bezoekers naar je website te trekken.

Opmerking: je kunt er ook voor kiezen om de blogs door mij op je website te plaatsen. Voorwaarde is dat je een content management systeem op je website hebt. Hierin kan ik het blog eenvoudig plaatsen. Wil je dat ik ook jouw social media beheer, bekijk dan deze pagina.

Klanten over mijn persoonlijke aandacht

 • "Smaakvol NH opent deuren,
  ik ben gevraagd om deel te nemen aan een tv programma van de Ncrv met Anita Witzier.
  Ze zijn via het artikel dat Gideon heeft gemaakt voor op Smaakvol NH, bij mij terecht gekomen ."


  - Fernando Jonker -
  Chef-kok van Restaurant Fernando's Alkmaar

 • “We krijgen ontzettend veel positieve reacties op ons artikel 'SmaakMeesters'
  dat Gideon bedacht en gemaakt heeft voor op Smaakvol Noord-Holland”


  - Jeroen Mos -
  Restaurant J&T Mos

 • “Ik heb Gideon leren kennen als een gepassioneerd marketeer.
  Hij is analytisch ingesteld en weet zijn pad uit te stippelen en houdt dit pad ook vast tijdens het proces.
  Hij is zeer goed op de hoogte van de huidige ontwikkelingen op het gebied van Social Media.
  Daarbij weet hij dit als een succesvol marketinginstrument te gebruiken.”


  - Tom Slaaf -
  Restaurant Zegels en Grand Hotel Alkmaar

Over zes&zeventig

Als marketing coach help ik innovatieve ondernemers bij het beantwoorden van hun vragen. Via mijn blog en nieuwsbrief deel ik mijn kennis op het gebied van ondernemen, strategie en marketing.

Adres

Schoenmakerstraat 6, Alkmaar

Telefoon

06 48 38 92 27