Wie is Gideon Teubl?

Gideon is een ondernemer die als marketing coach ondernemers helpt naar de volgende stap en bedrijven helpt met een groeistrategie.

Marketing coach Gideon Teubl

Toen ik de afgelopen 15 jaar als art director, designer en marketingmanager bezig ben geweest met het ontwikkelen, ontwerpen en het op de markt brengen van producten en diensten van bedrijven, wist ik niet dat het zover zou komen.

Ik weet nog goed dat ik ingehuurd werd om communicatiebureau's te helpen bij hun stap naar internet, social media en marketing.

Ik trainde het personeel om processen aan te leren en te werken met 'nieuwe' technieken waarmee ze te maken kregen om nieuwe business binnen te halen.

In het begin was bijna iedereen sceptisch over de 'nieuwe' technieken dat er vaak de grap werd gemaakt; 'vraag Gideon maar', want die lost het wel op met, een nieuwsbrief, social media of een van de vele andere technieken.

Enkele jaren na deze periode met momenten van bezinning, 'doe ik wel de dingen die ik echt leuk vind', deden mij steeds meer beseffen dat er verandering moest plaats vinden.

Ondernemen is niet alleen mooi. Ondernemen is vallen en opstaan, doorgaan waar andere ophouden. Bijstellen en aansturen.

Een andere richting

Naast mijn activiteiten als freelance online marketingspecialist, coachte ik ook een aantal ondernemers die een nieuw bedrijf wilde opzetten of het roer om wilde gooien. Ik haalde daar heel veel energie uit.

Het voelde echt als aanvulling, dat mijn ideeën er toe doen en minder als opdrachtnemer. Het sparren met ondernemers die enthousiast zijn over hun idee en dat met elkaar uit te werken.

Gratis coachingsessie

Het leukste van marketing coach zijn de coachingsessies waar ik de ondernemer ontmoet en zij hun verhaal vertellen en ik meedenk over wat voor hen een goede volgende stap is.

Wil jij vrijblijvend sparren met mij over jouw business? Meld je aan voor een gratis coachingsessie.

Over zes&zeventig

Als marketing coach help ik innovatieve ondernemers bij het beantwoorden van hun vragen. Via mijn blog en nieuwsbrief deel ik mijn kennis op het gebied van ondernemen, strategie en marketing.

Adres

Schoenmakerstraat 6, Alkmaar

Telefoon

06 48 38 92 27