SEO Specialist inhuren om hoger te komen in de Google zoekresultaten?

Het doel is meer bezoekers trekken naar je website waardoor je meer omzet maakt. Een SEO specialist zorgt dat je beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google.

Bekijk hoe we Smaakvol NH geholpen hebben en de bezoekersaantallen met 700% laten groeien.

Waarom SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization vertaalt betekent dat zoekmachine optimalisatie. SEO houdt in dat je bepaalde aanpassingen aan je website maakt, waardoor Google jouw website beter beoordeelt en dus hoger in de zoekresultaten komt.

Simpel gezegd; goede SEO zorgt voor goede online zichtbaarheid. Dit betekent dat hoe meer mensen jouw website zien, hoe meer websitebezoekers je krijgt en hoe groter je kansen zijn om jouw product of dienst aan een groter aantal mensen te verkopen.

Want, heb je een vraag, dan vul je deze in bij Google. Ben je niet vindbaar in de zoekmachineresultaten, dan laat je dus potentiële klanten liggen die jij waarschijnlijk wel had kunnen helpen met jouw product of dienst.

Gemiste kans!

Meer dan 95% van de bedrijven laten online groeikansen liggen omdat ze hun SEO niet op orde hebben. Dat komt vaak omdat ze of geen kennis of gewoon geen tijd hebben om dit zelf te doen.

De SEO-specialisten van zes&zeventig hebben jarenlange ervaring in het verhogen van de bezoekersaantallen van websites.

SEO Specialist inhuren (Alkmaar, Haarlem, Amsterdam)

Een SEO specialist inhuren doe je om zichtbaar te worden in Google om daarna meer omzet te maken. De SEO expert blijft zorgen voor een continue stroom van bezoekers.

Ben je opzoek naar een SEO specialist in Alkmaar, Haarlem of Amsterdam? Wij zijn SEO Experts die je kunnen helpen om zichtbaar te worden in de zoekresultaten.

Wij bieden SEO diensten aan vanuit Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Maar ook buiten deze steden kun je een beroep op ons doen.

Wat is een SEO Specialist?

Een SEO specialist verbetert jouw website zodat deze beter gevonden wordt in de zoekresultaten van zoekmachines. Als specialist zorgen we ervoor dat je organische vindbaar bent, wat wil zeggen, dat je geen betaalde advertenties hebt maar gratis gevonden wordt.

Wat doet een SEO Expert?

Een SEO specialist heeft een aantal taken die zorgen dat je hoger in Google komt. Wil je bijvoorbeeld lokaal beter gevonden worden dan doen we een uitgebreide lokale SEO-audit.

Een uitgebreide lokale SEO-auditchecklist houdt in dat we jouw website onderzoeken op de volgende punten:

 • Trefwoorden/SERP's
 • Website
 • Google Bedrijfsprofiel
 • Beheer van beoordelingen
 • Lokale bedrijfsvermeldingen en reacties
 • Lokale content
 • Google Search Console
 • Analyseren
 • Backlinks
 • Analyse van concurrenten

Hoeveel kost een SEO Specialist?

De kosten van een SEO specialist hangt af van het budget dat je hebt. Om die reden werken wij met SEO pakketten dat het eenvoudig en inzichtelijk maakt wat je krijgt voor welk vast bedrag per maand.

De SEO pakketprijzen die we hanteren beginnen vanaf 500,- per maand tot 1500,- per maand, afhankelijk van hoe snel de klant resultaat wilt zien.

Simpel gezegd voor 500,- per maand kunnen we een x aantal uur investeren, voor 1500,- kunnen we meer doen in kortere tijd waardoor jij sneller resultaat ziet.

Voor elke portemonnee is er een SEO pakket én maandelijks opzegbaar.

Hoeveel tijd kost SEO?

SEO kost tijd. Ten eerste is het onderzoek naar de stand van jouw website belangrijk. Hoe ziet deze eruit, moet er veel of juist weinig verbetert worden. Doe jij zelf de verbeteringen aan je website of doen wij dat?

Een ander belangrijk gegeven is het zoekwoord of de zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden. Heb je met jouw zoekwoord veel concurrentie of juist weinig, ook dit maakt uit hoeveel tijd SEO kost.

In de meeste gevallen kunnen we binnen 5 weken zorgen voor positieve resultaten. Maar weet dat SEO een langetermijnstrategie is dat kan zorgen voor een eeuwig durende stroom van bezoekers naar je website.

En dat is toch precies wat je wilt.

Daarom is het belangrijk dat jouw website technisch goed is inricht en je de juiste content (antwoorden) geeft waar jouw doelgroep naar opzoek is.

Wat levert SEO op?

Wat levert SEO of zoekmachine optimalisatie eigenlijk op? Hoe beter jouw website online vindbaar is, hoe groter de kans is dat mensen jouw website vinden en zullen klikken. Dat vergroot de kans dat die mensen een product of dienst bij je kopen.

Een rekensom:
Stel dat jij een product verkoopt met een waarde van € 230,-. Je krijgt 1000 extra bezoekers naar je website en we hanteren de 2% regel. Dat wil zeggen dat 2% van de 1000 bezoekers dat product koopt.

2% van 1000 bezoekers is 20 bezoekers die 230,- betalen dan kom je op 20x230= €4600,-

Het kan hoger of lager liggen maar gemiddeld is dit niet slecht.

Een SEO bureau met garanties?

Garantie geven op SEO resultaat kan niet. Elk SEO bureau dat wel garantie biedt is niet eerlijk naar je. Google veranderd namelijk elke dag wel iets aan haar algoritme, kleine en grote aanpassingen waarop we geen invloed hebben.

Waar we wel garantie op geven is:

 • Meetbaar wat we doen
 • Hanteren eerlijke SEO (geen inkoop van backlinks)
 • We gaan voor resultaat

Over zes&zeventig

zes&zeventig zorgt dat jouw website gevonden wordt met de juiste online marketing en zoekmachine optimalisatie.

Adres

Schoenmakerstraat 6, Alkmaar

Telefoon

06 48 38 92 27