Social media uitbesteden of jouw nieuwsbrief uitbesteden?

Veel bedrijven willen graag aan de slag met social media om te laten zien dat zij een actief bedrijf zijn. Een social media plan is redelijk snel uitgedacht, maar er is vaak te weinig tijd, kennis en mankracht.

Dan is het uitbesteden een logische stap. Je kunt bij zes&zeventig met een gerust hart jouw social media uitbesteden. Wij verzorgen dagelijks met veel enthousiasme de accounts van onze klanten, van pakkende content tot advertenties. Bekijk deze pagina als je jouw nieuwsbrief wilt uit te besteden.

Social media uitbesteden

Social media is teamwork

Om het maximale uit je social media communicatie te halen, moet je een duizendpoot zijn. Je bent tekstschrijver, fotograaf, vormgever, online marketeer, social advertising specialist in één. En 24/7 online zijn om vragen te beantwoorden. Ben jij die ondernemer die dat allemaal kan? Door social media beheer (deels) uit te besteden haal je alle disciplines in huis, van content creatie tot community management en webcare.


Uitleg van de elementen

CONTENT PLAN

We beginnen met het opzetten van een social media plan, of te wel de strategie. Hierin wordt duidelijk welke berichten we gaan plaatsen inclusief een planning.


BERICHT

Het bericht ontwerpen wij in het juiste formaat en gemaakt aan de hand van het content plan en het content abonnement. Vooraf bespreken we de stijl van de berichten.


INSTAGRAM STORIES

Omdat Instagram stories geen gebruik maakt van een algoritme, is dit de manier om je berichten aan je volgers te tonen.


INSTAGRAM HIGHLIGHTS

Door je stories in highlights te plaatsen kan iedereen ze op elk moment bekijken zodra ze jouw account bezoeken.


24/7 WEBCARE

Wanneer er privé berichten of reacties binnenkomen op één van de Social Media accounts zorgen wij ervoor dat we reageren. Uiteraard in overleg.


RAPPORT

Wil jij een overzicht van de resultaten en bereik zien? Wij zorgen dat jij aan het eind van de maand een resultaten rapport in je mail krijgt.


Over zes&zeventig

Als marketing coach help ik innovatieve ondernemers bij het beantwoorden van hun vragen. Via mijn blog en nieuwsbrief deel ik mijn kennis op het gebied van ondernemen, strategie en marketing.

Adres

Schoenmakerstraat 6, Alkmaar

Telefoon

06 48 38 92 27