Social media beheer uitbesteden?

zes&zeventig creëert niet alleen de content, maar we zorgen ervoor dat jouw merk of organisatie groeit. De bedoeling van content is dat je je doelgroep interesseert, informeert, overtuigd, adviseert of inspireert. Laat zes&zeventig dit voor jouw merk of organisatie doen. Welke diensten zes&zeventig invult? Neem een kijkje bij onderstaande diensten!

Marketing team

Social media is teamwork

Om het maximale uit je social media communicatie te halen, moet je een duizendpoot zijn. Je bent tekstschrijver, fotograaf, vormgever, online marketeer, social advertising specialist in één. En 24/7 online zijn om vragen te beantwoorden. Ben jij die ondernemer die dat allemaal kan?
Door social media beheer (deels) uit te besteden haal je alle disciplines in huis, van content creatie tot community management en webcare.


Iemand inhuren voor social media

Veel bedrijven willen graag aan de slag met social media om te laten zien dat zij een actief bedrijf zijn. Maar ja, super druk met jouw onderneming en dan komt dat posten op social media er ook nog eens bij. Eigenlijk heb je er helemaal geen tijd voor en weet je niet goed wat je moet posten. Wij kunnen je hierbij helpen en zorgen dat jouw content gezien wordt.

Social media uitbesteden houdt in…

Wij nemen je gehele social media management uit handen, je hebt geen omkijken meer naar jouw social media. Natuurlijk bepalen we samen een strategie en werken daarnaast aan een content planning. Wij zorgen dat alles geoptimaliseerd is (en blijft) en houden de content up-to-date. Jouw (potentiële) klanten merken niets van dat je met een marketingbureau werkt.

social media management

Social Media Campagnes Uitbesteden

Om zo jouw product of dienst te verkopen is het belangrijk om gezien te worden door je (potentiële) klanten op social media. Dit kan door adverteren middels campagnes op Instagram en Facebook. Doordat je campagnes voert zorgen we dat het maximale uit jouw doelstelling behaald wordt.

Dit houdt het in…

We zorgen ervoor dat je continu online bent met je advertenties en wanneer het nodig is, vernieuwen we alle advertenties. Alle data kun je dus met eigen ogen zien omdat de campagnes voeren met jouw Facebook-businessmanager! Van iedere campagne en advertentie wordt een rapportage gemaakt welke laat zien hoe wij jouw doelen realiteit maken.

campagnes voeren

Complete Social Media Marketing Uitbesteden

Stop met het verliezen van klanten en start met het binnenhalen van echte klanten. Wij helpen je onderneming met groeien, door de juiste content te creëren en het op de juiste manier beheren van je Social Media kanalen.

Social media marketing uitbesteden houdt in…

Wij nemen je gehele social media marketing uit handen, je hebt geen omkijken meer naar jouw social media berichten en campagnes. We zorgen ervoor dat we jouw ingehuurde interne marketingafdeling zijn.

social media berichten en campagnes

Tarieven?

Elk project is uniek, wij geloven niet in one-size-fits-all marketing. Want waar sta je met je bedrijf, aan het begin of ben je een begrip? Heb je fotografie* en teksten waarmee we kunnen werken of moet dat nog gemaakt worden? Voor tarieven is het belangrijk dat we je doelstellingen kennen en welke middelen je in huis hebt, neem daarom eerst contact met ons op, we helpen je graag verder.

*Besteed je jouw social media aan ons uit dan krijg je van ons altijd 1 maand, ± 12 berichten gratis als welkomstgeschenk.

Over zes&zeventig

zes&zeventig zorgt dat jouw website gevonden wordt met de juiste online marketing en zoekmachine optimalisatie.

Adres

Schoenmakerstraat 6, Alkmaar

Telefoon

06 48 38 92 27