Hoe Smaakvol NH het aantal websitebezoekers verhoogde met 1200% binnen 12 maanden na het inhuren van een seo specialist

1200%

Meer organische bezoekers

1.63 seconden

Snelle mobiele laadtijd

+ 12K

Backlinks gegenereerd

Klant: Smaakvol NH

Media-platform over eten, drinken en koken | Locatie: Alkmaar

Smaakvol NH is het grootste onafhankelijke media-platform voor ondernemers die zich richten op eten, drinken en koken in Noord-Holland. Hun passie voor alles wat met eten, drinken en koken te maken heeft, heeft hen ertoe gebracht zich te specialiseren in oplossingen die zijn ontworpen om deze bedrijven te helpen zichtbaar te worden en consumenten kennis met hen laten maken.

Logo Smaakvol NH

De uitdaging waarmee Smaakvol NH te maken had

Het businessmodel van Smaakvol NH, het presenteren en promoten van lokale ondernemers op één platform is uniek te noemen.

Het platform groeide alleen te langzaam betreft maandelijkse bezoekersaantallen en de merkidentiteit paste niet meer bij de doelen; Dé plek zijn waar de consument alles kan vinden en ontdekken op het gebied van eten, drinken en koken in Noord-Holland.

  • "zes&zeventig heeft niet alleen gezorgd voor meer maandelijkse bezoekers, maar hierdoor ook gezorgd dat bedrijven Smaakvol NH weten te vinden en hun producten willen promoten. Dit zorgt voor extra inkomsten waarmee we het platform verder kunnen doorontwikkelen."

    - F. Barendrecht -
    Manager Smaakvol NH

Waarom Smaakvol NH gekozen heeft voor SEO specialist zes&zeventig

Vanwege de kennis die komt kijken bij een re-design en hoger in de zoekresultaten komen door middel van zoekmachine optimalisatie, is de keuze gemaakt om met zes&zeventig samen te werken.

zes&zeventig heeft meer dan 15 jaar ervaring in online en offline marketing, art direction, design en zoekmachine optimalisatie.

Daarnaast heeft zes&zeventig een netwerk van specialisten op elk vakgebied, van marketing strategie & planning tot creatieve diensten zoals tekstschrijven en video productie en van WordPress ontwikkeling tot digitale marketing zoals social media beheer en content marketing.

Hoe zes&zeventig reageerde met een oplossing

Na het onderzoeken van de website en het merk Smaakvol NH kwam duidelijk naar voren dat de website verouderd was, net als de huisstijl.

Door een consumentenonderzoek te doen, kwam naar voren dat de interesse van de consument veranderd was en de vraag naar lokale streekproducten gegroeid.

De consument gaf ook aan op een andere manier content te willen consumeren.

Meer de diepte in betreft onderwerpen en sommige content in video formaat.

Het resultaat

zes&zeventig heeft een complete re-design van het merk doorgevoerd en heeft Smaakvol NH een volwassen en tijdloos gezicht gegeven.

Deze branding is doorgevoerd naar de website. De algehele site-architectuur en navigatie verbetert om browsen gemakkelijker en sneller te maken.

Er zijn SEO-fundamenten gelegd voor toekomstige groei en de organische autoriteit verhoogt. Denk aan zoekwoorden onderzoek, het werken met content silo's, kwaliteitsartikelen, evergreen content en kookvideo's.

Stacks Image 174207

De SEO-prestaties zijn verbetert omtrent contentmarketing, maar ook het vertellen van verhalen om een sterkere band met de bezoeker te creëren.

Backlinks zijn een belangrijk onderdeel in het verbeteren van de SEO-prestaties. Grote aantallen backlinks zijn o.a. te verkrijgen door het schrijven van teksten van hoge kwaliteit.

Stacks Image 174205

Doordat SEO-fundamenten zijn gelegd heeft zes&zeventig de maandelijks organische bezoekersaantallen kunnen verhogen met:

• 1200% van 2.000 naar 50.000+ bezoekers per maand
• +12.000 backlinks gegenereerd.

Hoeveel meer omzet leveren jou 1000 extra websitebezoekers per maand op?

Verbeter je website en leg SEO-fundamenten voor een continue stroom van bezoekers.