Over zes&zeventig

Soms lijkt het alsof een marketingstrategie gericht is op een alles-in-één-aanpak die wordt gebaseerd op een of ander algoritme.

Helaas is het tegenovergestelde waar. Je verkoopt niet aan algoritmes, je spreekt 'tegen' en verkoopt 'aan' mensen.

Mensen willen gehoord en gezien worden. Ze willen een probleem opgelost hebben, een positief gevoel krijgen of zich veilig bij je voelen.

Gideon zesenzeventig

Daarom heb je iemand nodig die je helpt om al jouw ideeën om te zetten naar een boodschap waarmee jouw doelgroep zich kan identificeren.

Dat is wat we doen bij zes&zeventig.

We luisteren naar je verhaal en werken vervolgens met je samen om boeiende websites te ontwerpen, geweldige teksten te schrijven en marketingmateriaal te produceren dat jouw verhaal vertelt zoals het bedoeld is.

Het leukste van mijn werk is dat ik mensen ontmoet en zij mij hun verhaal vertellen en er daarna samen achterkomen wat een goede volgende stap kan zijn.

Wil jij de volgende stap maken met jouw business?

Meld je aan voor een gratis coachingsessie of informeer naar de andere mogelijkheden om je verder te helpen bij het ondernemen.

Gideon Teubl
Eigenaar zes&zeventig

Gideon 76

Gideon Teubl is zes&zeventig begonnen in 2008. Hij leidt de bedrijfsontwikkeling en houdt toezicht op die kwaliteit van alle diensten. Gideon is een echte A+ communicator en probleemoplosser. Hij werkt samen met alle klanten om hun berichten te verduidelijken en een specifieke strategie te bieden voor hun digitale aanwezigheid.

Over zes&zeventig

zes&zeventig zorgt dat jouw website gevonden wordt met de juiste online marketing en zoekmachine optimalisatie.

Adres

Schoenmakerstraat 6, Alkmaar

Telefoon

06 48 38 92 27